Втора употреба

Втора употреба

Дрехите втора употреба или още наричани “втора ръка” са все още популярни в България. Основните държави, от които внасяме дрехи втора употреба са Холандия, Германия и Скандинавските страни. Като цяло вносът е от Европа. За да бъдат внесени в страната, дрехите втора ръка трябва да имат сертификат за дезинфекция.

Въпреки че тези дрехи са употребявани, те изглеждат много запазени. Добрият им вид и ниската цена привличат хората към Second hand магазините. Самите дрехи в магазините за втора употреба са разделени на лукс, екстра, първо и второ качество. Така за по-ниско качество могат да се намерят и по-евтини дрехи.

В магазините за втора ръка могат да се намерят най-разнообразни стоки - както блузи, панталони, дънки, якета, пуловери, ризи, тениски, анцузи, така и хавлии, чаршафи и пердета. Сред тези дрехи човек би могъл да намери и много маркови дрехи втора употреба, които са доста евтини. Често има и много преоценени дрехи на същото място, където се предлага облекло втора ръка. Могат да се открият хубави и евтини дрехи в Second hand.

Постепенно започват да навлизат и онлайн магазини за дрехи втора употреба. Все пак при пазаруването онлайн на такива дрехи, трябва да сте сигурни, че пазарувате от редовни вносители.

Сватбени рокли
Дънки